Louise serien

Louise serien er skrevet af Jenny Johansson. Læs mere om forfatteren her ...

Image

Louise & Douglas
Louise er lykkeligt gift og har ingen planer om at bedrage sin mand. Men til en gallamiddag får hun den ukendte ungkarl Douglas som bordherre, og spændingen tager til allerede under forretten … "Louise & Douglas" er en selvstændig historie i Louise-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Louise & Daniel
Louise har aldrig været utro før, men hun kan simpelthen ikke få nok af Douglas. Hun føler, at deres relation handler om meget mere end bare sex, men en dag støder hun ved et tilfælde på sin gamle flamme Daniel, og de fortsætter der hvor de slap – i sengen. Nu er hun nødt til at overveje, hvad de to mænd egentlig betyder for hende. "Louise & Daniel" er en selvstændig historie i Louise-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Louise & Dylan
Pigerne går i teateret og Sussi lufter sine planer om at score aftenens stjerne, Dylan. Louise kan ikke forstå, hvorfor han skulle være så spændende. Han er jo alt for opblæst og selvoptaget og … vidunderlig. Da han spørger om hun vil med ham hjem tøver hun lidt, men på den anden side er det længe siden hun sidst har fået rigtigt god sex. "Louise & Dylan" er en selvstændig historie i Louise-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO