Pom Pom Parlour serien

Louise serien er skrevet af Emma Nin. Læs mere om forfatteren her..

Image

Frigørelsen
Sofia har set Johan i lang tid, men en dag føles det pludselig helt forkert. Hun har det ikke godt i forholdet, og spørgsmålet er, om det er fordi der er noget i vejen med Johan – eller om det er fordi han er en fyr. Ved et tilfælde får hun chancen for at være sammen med en kvinde, og det vender alting helt på hovedet for hende. I den nye erotiske novelleserie Pom Pom Parlour møder vi Sofia, som er blevet træt af at have almindelig, kedelig sex, og som i stedet begynder at udforske sin seksualitet sammen med forskellige kvinder. Hun bevæger sig ud i en ny verden, hvor det handler om meget mere og andet end bare sex, og hvor hun gør sig en masse nye og brugbare erfaringer. "Frigørelsen" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Det andet køn
Södra teater i Stockholm d.3.juni 2017. Sofia er blevet inviteret til The 1st Swedish Burlesque Gala, hvor hun oplever en helt ny verden af glitter, glamour, humor – og et helt andet syn på kvindekroppen end hun er vandt til. Hun får lyst til at lære mere om denne kunstart, og at se mere til sin nye veninde Maria … I den erotiske novelleserie Pom Pom Parlour møder vi Sofia, som er blevet træt af at have almindelig, kedelig sex, og som i stedet begynder at udforske sin seksualitet sammen med forskellige kvinder. Hun bevæger sig ud i en ny verden, hvor det handler om meget mere og andet end bare sex, og hvor hun gør sig en masse nye og spændende erfaringer. "Det andet køn" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Lysthuset
Turen til New Orleans Burlesque Festival er lige oppe over, og snart skal Sofia på scenen, som sit alter ego Sassy Fay. Hun er nervøs for, om hun kan præstere på scenen, og de samme følelser trænger sig på da hun skal på den kendte swingerklub Collette… I den erotiske novelleserie Pom Pom Parlour møder vi Sofia, som er blevet træt af at have almindelig, kedelig sex, og som i stedet begynder at udforske sin seksualitet sammen med forskellige kvinder. Hun bevæger sig ud i en ny verden, hvor det handler om meget mere og andet end bare sex, og hvor hun gør sig en masse nye og spændende erfaringer. "Lysthuset" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Cabaret
Sofia går til kurser for at blive klogere den burleske kunstform. Til poledance møder hun Katja, som giver hende nye seksuelle erfaringer, ved at lære hende alt, hvad hun kan – og lidt til. "Cabaret" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Ekstravagant
Sofia tager til Stockholm Burlesque Festival for at få inspiration til sit nye nummer. Og på en udenlandsrejse træffer hun den italienske pornostjerne Alyssa. Det bliver en nat, som hun aldrig vil glemme. "Ekstravagant" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Vinage
Sofia sammensætter burlesktrioen Vintage Vamp med det formål at vinde i en af debutantkategorierne i Burlesque Hall of Fame Weekend i Los Angeles. Men selvom koreografien er perfekt og tøjet og musikken fungerer helt som den skal er der noget, der ikke spiller. Sofia føler ikke, at de andre er lige så engagere som hun er, og hun begynder at tvivle på, at det overhovedet er en god idé at tage til Los Angeles som en gruppe. Måske skal hun hellere tage af sted alene, som Sassy Fay. v "Vinage" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Burlesque
Sofia tager til Paris for at se den legendariske burlesk-artist Sucre d'Orge optræde. Det viser sig at blive en endnu frækkere oplevelse end hun havde forestillet sig ... "Burlesque" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Mistress
En uventet forespørgsel fra et par i en hotelbar åbner for nye muligheder for Sofia og Maria, som fører videre til en intens aften på Klubb Naket sammen med to andre. Så er der ikke andet at gøre end at læne sig tilbage, lukke øjnene og nyde det der kommer. "Mistress" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Passion
På Sofias rejse til Umeå med sine venner for at besøge Klubb Skin og se Lady Rivet optræde er der pludselig en blandt publikum, der fanger hendes interesse. Det bliver begyndelsen på en meget hot, våd og sexet aften med et nyt kvindeligt bekendtskab. Sofia har aldrig oplevet noget lignende, og hun ville ønske, at denne aften aldrig skulle slutte… "Passion" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO

Image

Korset
Sofia skal til Irland for at optræde med Vintage Vamp. Men tingene tager en uventet drejning, og pludselig er hun nødt til at optræde alene. Det er ikke noget drømmescenarie, men sådan et udspiller sig til gengæld, da Katja lægger sig på ryggen og spreder sine lange ben. Og det bliver endnu bedre, når Tove også er med… "Korset" er en selvstændig historie i Pom Pom Parlour-serien.

Lyt, læs eller stream bogen hos

Mofibo SAXO